To top
24 Οκτ

 34 Βoulevard Saint-Germain:Ένα οσφρητικό ταξίδι …στην καρδιά του Παρισιού.

Παίρνοντας το όνομά της, το πνεύμα της, την ίδια της την ψυχή από την πρώτη διεύθυνση της diptyque, η συλλογή 34 boulevard Saint-Germain είναι η ζωντανή ανάμνηση και έκφραση της εμβληματικής τοποθεσίας, στην οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ο Οίκος.

Στην καρδιά του Latin Quarter, η διεύθυνση αυτή είναι το σημείο όπου συναντιούνται το μποέμ Παρίσι τού χθες με το καλλιτεχνικό Παρίσι τού σήμερα. Από τις τράπεζες της Σορβόννης στα jazz club που λειτουργούν μέχρι σήμερα, από τα καφέ του Saint-Germain-des-Prés μέχρι τις μοντέρνες γκαλερί, από το Πάνθεο μέχρι τους βιβλιοπώληδες που απλώνονται κατά μήκος των οχθών του Σηκουάνα, η διεύθυνση αυτή φέρνει στο νου τις τέχνες, την κουλτούρα και το παρισινό lifestyle, αλλά και τις διαχρονικές απολαύσεις του.

The art of living

Στο 34 boulevard Saint-Germain, οι τρεις ιδρυτές της diptyque καθιέρωσαν το μοναδικό τους στυλ και την έντονα ιδιοσυγκρασιακή καλλιτεχνική ευαισθησία τους.

Πίσω από τις διπλές βιτρίνες αυτού του θρυλικού καταστήματος στην οδό 34 boulevard Saint-Germain, δημιουργήθηκε ένας βωμός αφιερωμένος στα πάθη και τις εμπνεύσεις που μοιράζονταν οι τρεις φίλοι (ο Desmond Knox-Leet, η Christiane Montadre-Gautrot και ο Yves Coueslant) με την ίδια αισθητική και την ίδια αδηφάγα περιέργεια. Απο το 1961 που άνοιξε τις πόρτες του μέχρι και σήμερα, εξακολουθεί να χτυπάει δυνατά η καρδιά, οι αξίες και ο δυναμισμός του Οίκου αφού αποτελεί το σημείο που σφραγίζει και ενσαρκώνει την ένωσή τους. Την ίδια την πηγή των δημιουργικών τους εγχειρημάτων και το συναρπαστικό ταξίδι της diptyque.

Καλωσορίζοντας την ταξιδιάρικη φαντασία, η boutique στο νούμερο 34 είναι το σύμβολο τού “art of living” πεφωτισμένου και ανοιχτού στη μοναδικότητα που καλλιέργησε με τόσο πάθος το τρίο των ιδρυτών –αυτής της ιδιαίτερα ξεχωριστής τέχνης να βλέπεις και να εκτιμάς την ομορφιά σε κάθε τι. Το ζεστό, σοφιστικέ décor είναι γεμάτο όμορφα αντικείμενα και σπάνια ευρήματα από μέρη μακρινά. Αυτά είναι που καθορίζουν την ταυτότητά του ως ένας Οίκος ατέλειωτα εφευρετικών συλλεκτών και αρωματοποιών. 

Ένα οσφρητικό ταξίδι …στην καρδιά του Παρισιού.

Πρωτοποριακό και πέρα από κάθε ταξινόμηση, το νούμερο 34 αποκαλύπτεται και μέσα από το ομώνυμο άρωμα που αιχμαλωτίζει την πιο ουσιαστική εσάνς του. Το 34 boulevard Saint-Germain είναι το μοναδικό άρωμα της diptyque που είναι ξυλώδες, λουλουδάτο, πικάντικο και βοτανικό μαζί. Ενσαρκώνει τη δημιουργική ελευθερία και τον εκλεκτικισμό που αποτελούν σήμα κατατεθέν τόσο για την diptyque όσο και για την πρώτη της διεύθυνση. Η ιστορία τους, πλούσια και εξαίσια, ξεδιπλώνεται μέσα από τις πράσινες, φρέσκες, αντισυμβατικές νότες από βρύα και σπασμένα φύλλα φραγκοστάφυλου που ενισχύονται από ανατολίτικα μπαχαρικά και συνδυάζονται με νότες πλούσιες και ζεστές από λουλούδια, ξύλο και βάλσαμα. Ένα οσφρητικό ταξίδι τού κόσμου στην καρδιά του Παρισιού. Δημιουργημένο από την diptyque ως το signature άρωμά της, το 34 boulevard Saint-Germain είναι ένα κομμάτι της ψυχής και του πνεύματος αυτής της τοποθεσίας. Ένα home fragrance που μέσα στο σπίτι λειτουργεί ως ένα μέσο επανασύνδεσης με το art of living της diptyque. 

Καθώς το φθινόπωρο είναι πια εδώ, θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να απολαύσετε στο έπακρο αυτές τις στιγμές, με κάθε πιθανό τρόπο, χάρη στα νέα προϊόντα που προστέθηκαν στη συλλογή 34 για το σπίτι. Τα κεριά 34 boulevard Saint-Germain τώρα κυκλοφορούν σε νέο εμβληματικό μικρότερο μέγεθος. Ο ανάγλυφος περιέκτης και τα τρία φυτίλια του, απελευθερώνει σταδιακά τις νότες τού signature αρώματος δίνοντας στην ατμόσφαιρα του σπιτιού μια ξεχωριστή οσφρητική εμπειρία.

Τα προϊόντα diptyque διατίθενται στα Αttica City Link, Golden Hall και Τσιμισκή, στο ηλεκτρονικό κατάστημα atticadps.gr/eshop και στο Hondos CenterΓλυφάδα.

Eleni Skalkotou
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.